Trastorns

Al nostre centre acumulem una gran experiència en el diagnòstic i tractament dels trastorns psiquiàtrics més comuns, com són els trastorns depressius, els trastorns d’ansietat i tota mena de pors i fòbies. Aquests trastorns, molt freqüents a la població general i que generen unes importants limitacions, sovint requereixen d’una adequada valoració i d’un abordatge específic per resoldre’ls satisfactòriament. La nostra finalitat es lluitar per una recuperació òptima de cada pacient.

 

Tanmateix estem acostumats al diagnòstic i tractament d’aquells pacients amb patologies o evolucions més difícils. poden oferir avaluacions i tractament d’aquells pacients amb trastorns psiquiàtrics més greus, com la esquizofrènia o d’altres trastorns psicòtics, les depressions recurrents o el trastorn bipolar.

 

La nostre visió de la medicina i del tractament dels trastorns mentals comporta un treball en equip. Un tractament de primera qualitat implica que els professionals han de comunicar-se entre si per desenvolupar una visió de 360 graus del pacient. La comunicació periòdica amb els terapeutes, psicòlegs, internistes i altres especialistes és fonamental per a la pràctica una bona medicina.

Tel: 93 451 59 40

C/ Provença 156, 4rt 3ª            08036  -  Barcelona

© 2020 Centro Médico Sarró

psiquiatra salvador sarró, psiquiatra dr sarró, psiquiatra barcelona, psiquiatra en barcelona, psiquiatra online toc, depresión, ansiedad, insomnio, esquizofrenia, bipolar
neurólogo eduard tolosa, neurólogo dr tolosa, neurólogo barcelona, neurólogo en barcelona, neurólogo online, discinesias, distonias, enfermedades neurodegenerativas, temblor, trastornos del movimento

Última actualización: 20 de abril de 2020