• Dr Salvador Sarró

Defensa de la tesi doctoral “Alteracions estructurals associades a la presència de discinèsia tardan


El passat divendres 26 d’octubre a la sala de l'edifici Convent del recinte del Hospital de Sant Pau i la Santa Creu de Barcelona es va defensar la tesi doctoral “Alteracions estructurals associades a la presència de discinèsia tardana a la esquizofrènia”.

Aquesta tesi s’ha desenvolupat dins del programa de doctorat en Psiquiatria del Departament de Psiquiatria i de Medicina Legal de la Universitat Autònoma de Barcelona. El seu autor és Salvador Sarró sota la direcció de la Dra. Edith Pomarol-Clotet, directora de la fundació FIDMAG Germanes Hospitalàries Research Foundation, i el Dr. Peter J McKenna, investigador principal del grup G15 del CIBERSAM.

El tribunal que va atorgar la qualificació de Excel·lent cum laude estava presidit pel Dr. Miquel Bernardo, catedràtic de psiquiatria de la Universitat de Barcelona, el Dr. Diego Palao, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Dr. Josep Treserra, ex-Director Mèdic de l'hospital Benito Menni CASM.

63 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Tel: 93 451 59 40

C/ Provença 156, 4rt 3ª            08036  -  Barcelona

© 2020 Centro Médico Sarró

psiquiatra salvador sarró, psiquiatra dr sarró, psiquiatra barcelona, psiquiatra en barcelona, psiquiatra online toc, depresión, ansiedad, insomnio, esquizofrenia, bipolar
neurólogo eduard tolosa, neurólogo dr tolosa, neurólogo barcelona, neurólogo en barcelona, neurólogo online, discinesias, distonias, enfermedades neurodegenerativas, temblor, trastornos del movimento

Última actualización: 20 de abril de 2020