Dr. Peter J. McKenna

Metge psiquiatre

Peter McKenna MA (Oxon), MB, CHB, MRCPsych és un psiquiatre que treballava clínicament a Anglaterra (Londres, Leeds i Cambridge) abans de traslladar-se a Barcelona al 2008. 

 

Ha treballat també com a investigador a Nova York i durant mols anys ha estat profesor de la Universitat de Cambridge. Més recentment, va ser catedràtic de Psiquiatria a la Universitat de Glasgow immediatament abans del seu trasllat per treballar a la Fundació de Recerca FIDMAG Germanes Hospitalàries. 

 

Actualment és investigador principal com a cap de grup del CIBERSAM, del Instituto de Salut Carlos III.

 

És autor de més de 100 treballs de recerca, nombrosos capítols de llibres i autor de dues monografies. 

 

Té un interès especial en el tractament de malalties com l'esquizofrènia i les formes greus de depressió, però també ha treballat extensivament en altres àrees de la psiquiatria.

 

Regularment dóna segones opinions, i té experiència en l'ús de les anomenades entrevistes estructurades en els casos difícils de diagnosticar i en els trastorns de l'espectre autista.

-  Liverpool (UK), 1952

-  Col·legiat núm.  (COMB)

-  Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la

    Universitat de Birmingham (1977)

-  Especialista en Psiquiatria i Psicologia per la  

    Universitat d'Oxford

-  Membre del Royal College of Psychiatrist

   (1982)

-  Idiomes: castellà i anglès

Tel: 93 451 59 40

C/ Provença 156, 4rt 3ª            08036  -  Barcelona

© 2020 Centro Médico Sarró

psiquiatra salvador sarró, psiquiatra dr sarró, psiquiatra barcelona, psiquiatra en barcelona, psiquiatra online toc, depresión, ansiedad, insomnio, esquizofrenia, bipolar
neurólogo eduard tolosa, neurólogo dr tolosa, neurólogo barcelona, neurólogo en barcelona, neurólogo online, discinesias, distonias, enfermedades neurodegenerativas, temblor, trastornos del movimento

Última actualización: 20 de abril de 2020