Artur Sarró i Martín (Barcelona, 1933-2008) es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona l’any 1956.

 

Va exercir la pràctica professional als seus inicis a l’Hospital Clínic, passant  després a Granollers, compaginant-la des de un bon principi amb la consulta particular. 

Dr. Artur Sarró

Dialogant i de tracte proper i afable, al llarg dels més de 50 anys com psiquiatre es va preocupar per aconseguir el màxim benestar dels seus pacients, fent de l'honestedat la seva bandera i guanyant-se així el seu respecte i estima. 

 

Les seves inquietuds culturals van portar-lo a conrear diferents aficions científiques i naturalístiques. Gran aquariòfil en la seva joventut, posteriorment es va interessar per l'ornitologia, per estendre després els seus interessos cap a tot el món natural. Iniciador del proteccionisme de la natura al nostre país, va contribuir a aquesta tasca amb articles científics i periodístics. 

 

Viatger incansable, va recollir en col·leccions fotogràfiques i pel·lícules els relats dels seus viatges per tot el món, i molt singularment pel continent Africà, pel qual sentia una gran passió. 

 

Totes aquests aficions les compartia amb entusiasme amb amics i interessats en reunions i conferències, activitats per les quines va rebre distincions i reconeixements.

Metge psiquiatre. Viatger i africanista

Barcelona, 1933-2008 

Tel: 93 451 59 40

C/ Provença 156, 4rt 3ª            08036  -  Barcelona

© 2020 Centro Médico Sarró

psiquiatra salvador sarró, psiquiatra dr sarró, psiquiatra barcelona, psiquiatra en barcelona, psiquiatra online toc, depresión, ansiedad, insomnio, esquizofrenia, bipolar
neurólogo eduard tolosa, neurólogo dr tolosa, neurólogo barcelona, neurólogo en barcelona, neurólogo online, discinesias, distonias, enfermedades neurodegenerativas, temblor, trastornos del movimento

Última actualización: 20 de abril de 2020